Naše stránky využívají cookies. Seznam cookies a jejich vymazání lze provést v nastavení prohlížeče. Souhlasím, zavřít upozornění.
   

Ochrana osobních údajů (GDPR)

Společnost: Ladislav Zátrok, Babáka 38, 503 53 Smidary, tel: 602 241 195, IČO: 16205936

(dále jen „Správce") tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR"), informuje svého obchodního partnera (dále jen „Subjekt údajů") o tom, že:

  • osobní údaje Subjektu údajů, které byly Správci odevzdány při uzavření obchodní smlouvy, budou zpracovány za účelem uzavírání dílčích kupních smluv a jejího následného plnění, a to včetně vyřizování případných nároků z vadného plnění či nároků z dílčích kupních smluv;
  • právním základem pro zpracování osobních údajů Subjektu údajů je tedy plnění z obchodní smlouvy a následných dílčích kupních smluv, které budou uzavírány na základě objednávek a současně také plnění zákonných povinností Správce dle právních předpisů upravujících práva a povinnosti v souvislosti s vedením účetnictví;
  • důvodem poskytnutí osobních údajů Subjektu údajů Správci je identifikace smluvních stran a následná možnost splnění dodání předmětu smlouvy, tedy zejména dodání předmětu koupě či vyřízení reklamace, což by bez poskytnutí těchto údajů nebylo možné;
  • osobní údaje Subjektu údajů budou zpracovány po dobu, po kterou je Správce povinen tyto údaje uchovávat dle obecně závazných právních předpisů, minimálně tedy po dobu 5 let dle zákona o účetnictví a po dobu 10 let dle zákona o DPH;
  • při zpracování osobních údajů Subjektu údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování;
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR. Osobní údaje Subjektu údajů mohou být pro účely řádného vyřízení obchodního vztahu poskytnuty poskytovateli doručovacích služeb zvoleného Správcem, a dále osobám, které Správci poskytují právní. a účetní služby v zájmu zajištění řádného plnění povinností vzniklých z dílčích kupních smluv a povinností stanovených obecně závaznými právními předpisy. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným než výše uvedeným třetím osobám;
  • Subjekt údajů má právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR.
On-line poptávka  
Rustikální nábytek Otevřít katalog
Kuchyně na míru Více informací
Louhování nábytku Více informací
© 2013 Ladislav Zátrok - nábytek ALNYK | Všechna práva vyhrazena. | Ochrana os. údajů (GDPR) | IT Products: Tvorba WWW stránek a SEO